top of page
weddingplanner

Let the adventure begin...

Wat een leuke vooruitzichten! Jullie gaan trouwen, hooray!

Het wordt zeker en vast een spetterend huwelijksfeest. Eéntje om nooit meer te vergeten en nog jarenlang top herinneringen aan over te houden. Niet alleen trouwen en getrouwd zijn is een avontuur, maar er naartoe leven, het organiseren en het plannen van alle aspecten van een huwelijk is al een avontuur op zich. Dit zullen jullie samen beleven en misschien wel samen organiseren. Het kan, zeker weten! Maar misschien twijfel je wel hoe je er moet aan beginnen, ben je bang dat je zaken zal vergeten, heb je geen tijd of wil je enkel kunnen genieten van elkaar en het trouwfeest beleven zonder alle zorgen en stress voordien.

Ontdek hier wat ik jullie kan aanbieden.

Wens je een kennismakingsgesprek om elkaar wat te leren kennen en te ontdekken wat ik voor jullie kan  betekenen?

 

huwelijks styling
coördinatie
wedding table
Anker 1

Inspiratie voor de aankleding van je huwelijk vind je tegenwoordig overal. Het aanbod is groot en je ziet heel wat leuke stylingconcepten. Maar wat past nu echt bij jullie en hoe zorg je ervoor dat het plaatje klopt

De juiste leveranciers aanspreken, zoeken wat je mooi vindt maar dat ook nog eens past binnen jullie budget, de volledige opbouw, maar ook niet te vergeten de volledige afbouw van het huwelijksfeest. 

Het is een hele leuke, maar grote klus! Vraag hier de brochure  en ontdek de mogelijkheden.

Styling

Bo-té weddings
Anker 2

Coördinatie

(enkel in combinatie met styling te boeken)

De huwelijksdag zelf moet JULLIE dag worden! Op deze dag hoef je je niets aan te trekken van de planning, wie moet waar aanwezig zijn, wanneer jullie moeten vertrekken naar de fotolocatie, stadhuis, ceremonie en noem maar op. Als er onduidelijkheden zijn of leveranciers stellen vragen, dan zijn jullie het aanspreekpunt.

 

Wat als je dit allemaal niet moet doen en je enkel moet focussen op jezelf, je partner en geliefden? Klinkt geweldig toch!

Vraag hier de brochure en ontdek de mogelijkheden.

table setting
Anker 3

All-in

Jullie willen trouwen, genieten van jullie tijd samen, een prachtig huwelijksfeest beleven en nog lang boordevol top-herinneringen naar boven halen?! 

Een huwelijksfeest komt er niet in 1 2 3. het vraagt tijd, voorbereiding, kan leiden tot discussies onderling en stress om de deadline te halen...

Maar het kan ook anders!

Geen zorgen? Genieten? Stralen?

Dan is deze formule op jullie lijf geschreven!

 

Let's do this!

Vraag hier de brochure en ontdek de mogelijkheden.

trouw
bottom of page