top of page
aankleding trouw

"Voor mij was het heel belangrijk dat ik mijn haar kon laten doen bij iemand die samenwerkte met een bridal make-up artieste. Lore haar werk was volledig mijn stijl, vlechten, krullen... een echt boho kapsel. speels en los maar toch het accent van een bruidskapsel.

Het contact verliep heel vlot. Ik had al vrij snel een antwoord. Het fijne was ook dat ze met plezier mijn familie erbij nam om hun haar ook te doen. Ik gaf het door, zij maakte de planning. Zo hoefde ik me daar niet druk om te maken.

Het proefkapsel was een enorme meerwaarde. Ze luisterde naar wat ik wilde en samen kwamen we tot het bruidskapsel die we zelf samen gesteld hebben. Zo gaf ze ook tips en advies onder andere om clip-in extensions te gebruiken. Ik heb zelf stijl en lang haar en de krullen zakken daardoor snel uit. Door de extensions blijven ze er langer in. En met langer bedoel ik de ganse dag, avond en tot in de vroege uurtjes!

De ochtend van ons huwelijk verliep perfect. Lore is een rustige, zachte persoon. Hierdoor werd de rush van het op tijd klaarmaken wat op de achtergrond geplaatst. De samenwerking met de mua verliep zo vlot. Ze zijn zo op elkaar ingespeeld. Niet alleen ik was heel tevreden met het resultaat, maar ook de familie mocht gezien zijn. Bij hen werd ook tot in de puntjes gewerkt. Ook nadien kwam ze nog eens horen of alles goed verlopen was. Dit voelde nogmaals zeer persoonlijk aan. Ik zou ze zo weer opnieuw kiezen!"

N.

 

bruidskoppel
bruidskoppel

"Wat een geluk van Lore! Ons trouwfeest had er maar saai uitgezien anders, vrees ik. We hadden een beperkt budget en Lore heeft echt alles uit de kan gehaald om er iets heel moois van te maken.

Het lijkt wel alsof Lore in ons hoofd kon kijken en dat dan nog eens maal 10. Lore kwam met leuke creatieve ideeën voor de aankleding. 

Lore weet echt van aanpakken. Het was voor ons enorm fijn dat we de aankleding van ons huwelijksfeest uit handen konden geven, maar ook dat we 100% vertrouwen konden hebben.

Lore is een echte werker, hands-on, creatief, enthousiast... Kortom de perfecte weddingplanner. Als je nog twijfelt of je wil werken met een wedding planner of niet, dan kan ik maar 1 tip geven: gewoon doen!

Ik kon echt veel meer genieten van onze dag, gewoon omdat ik wist dat alles in orde ging zijn. Duizendmaal merci voor al je hulp!"

F.

 

"Lore maakte prachtige kapsels voor mijn getuige, zussen en mezelf. We hebben enorm veel complimenten gekregen over ons haar.

De kapsels die Lore creëert zijn kleine kunstwerken. Ze heeft kennis van zaken en weet wat ze doet.

Ze denkt mee over welk soort kapsel je wil en geeft ook advies zodat je een kapsel hebt waar je een hele dag zorgeloos mee kan feesten. Bovendien is Lore een sympathieke, goedlachse persoon waardoor de sfeer op onze huwelijksdag meteen goed zat.

Dikke merci om ons zo mooi te doen voelen!" 

F.

 

309695293_504751634995138_7996164978489886834_n.jpg

Photo credits: Paulina Sliwka photography - Turtoise photography -  Joy Joy pictures - Vandenberghe Kevin - Nate wedding photography - Stef Reynaert - Studio leau - Jopix - Love motion - luxvisualstorytellers - Lafaut-O - Alexvdb.be

bottom of page