top of page

The Full Story

About

This is your About Page. It's a great opportunity to give a full background on who you are, what you do and what your website has to offer. Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want to share with site visitors.

bruidsbloemen

FULL STORY

Bo-té weddings

BEHIND BO-TE

Ik ben Lore, 32 jaar, happily married en trotse mama van 2 kleine kapoenen Bo (6) en Levi (3). De naam Bo verraadt al meteen de naam van mijn bedrijf 'Bo-té', waar ik zoveel tijd spendeer vol liefde en passie!

In 2019 richtte ik Bo-té hairstyling op en mocht ik al heel snel heel wat feestkapsels verzorgen. Na verloop van tijd kwam ik meer en meer in de huwelijkssector terecht, waardoor ik evolueerde naar bruidsstyliste. Het begon in mijn living en bouwde later m'n eigen salon. Na een jaar kregen we de mogelijkheid om ons bedrijf en dat van mijn man verder uit te breiden en verhuisden we naar een nieuwe locatie. We bouwden een nieuw salon en kan jullie nu vol trots hier ontvangen!

Het is een ruimte waarin ik kapsels verzorg, opleidingen hairstyling geef, maar het is eveneens een meetingruimte om besprekingen van huwelijksfeesten te laten doorgaan.

Ik volgde een intensieve opleiding als weddingplanner en sta koppels bij om hun droomhuwelijk werkelijkheid te laten worden.

Maar het allerbelangrijkste...ik doe het vol overgave, boordevol liefde, veel enthousiasme, gedrevenheid en kan niet wachten op het nieuw trouwseizoen! See you soon?!

Liefs, Lore

bottom of page